Påmelding til PREP kurs

Ved å fylle ut påmeldingsskjemaet under melder du deg på PREP kommunikasjonskurs for par i Oslo, 30. og 31. mars 2013.

Påmelding til kursene er bindende, ettersom vi både kjøper kursmateriale og reserverer plass til hvert enkelt par ved påmelding. Se nederst under påmeldingsskjemaet for vilkår med tanke på avbestilling.

Faktura med forfallsdato samtidig med kursdato, samt eventuell nærmere informasjon om kurset, sendes ut på e-post 3-5 virkedager etter påmelding. Avbetaling kan eventuelt ordnes ved å sende oss en en e-post på kontakt@avansertseksualitet.no

Venteliste?

Det er ledig plass på kursene helt til det står på nettsiden at de er fulle. Dersom kursene er fulle kan du bli bedt om å bli skrevet opp på venteliste for det aktuelle kurset. Du vil da kunne bli kontaktet dersom det blir ledig plass til deg. Send oss i så tilfelle en e-post på kontakt@avansertseksualitet.no

Velkommen til en lærerik og spennende kurshelg hos oss!

?
?
?
?
?
?
?

Bekreft innsending

Jeg bekrefter at jeg er klar over at påmelding er bindende, ettersom vi reserverer både plass og bestiller kursmateriale til paret.
 
?
 
Påkrevde felter
 

Avbestilling

Ved avbestilling tidligere enn 14 dager før kurset vil dere bli belastet med et avbestillingsgebyr på kr. 1500,- pr.par. Ved avbestilling 7 -14 dager før kurset vil dere bli belastet med kr. 2.500,- pr. par. Ved manglende oppmøte på kurs eller avbestilling en uke før kurs eller nærmere kursdato faktureres full kursavgift. I noen tilfeller kan dette dekkes av eventuelle forsikringer paret har.

Ved brudd mellom paret innen kursdato anbefales det likevel på det sterkeste at paret likevel deltar på PREP kurs, for å kunne håndtere bruddet og eventuell omsorg for barn på en best mulig måte.